KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2016-08-19 15:31
Többet szól a dixie
Címkék: Happy Dixieland Band, zene, fellépés, jazz
Keszthely - Minden eddiginél több fellépést és médiaszereplést tudhat maga mögött a Happy Dixieland Band. A 2011-ben alakult együttest egyre növekvő országos érdeklődés jellemzi. Ez annak is köszönhető, hogy egy esztendeje már menedzser segíti a hét tagú formáció munkáját. A sikerekről és tervekről csütörtökön tartott sajtótájékoztatót a zenekar.

Az elmúlt egy évben többször is élvezhette a közönség Happy Dixieland Band zenéjét. Keszthelyen például hagyományteremtő szándékkal rendezték meg az I. Keszthelyi Dixieland Fesztivált, melynek fő fellépője és szervezője volt az együttes. A keszthelyi, hévízi és környékbeli koncertek mellett a legnevesebb hazai fesztiválokon is felcsendült dixie muzsikájuk.

„Többek között a kecskeméti Jazz Fővárosba, ahol a legjelentősebb hazai, illetve nemzetközi klasszikus jazz zenét játszó zenekarok mutatkozhattak be, vagy a hajdúszoboszlói XX. Jubileumi Dixieland Fesztiválra, ami Magyarország legtradicionálisabb dixieland fesztiválja, illetve együtt dolgozhatunk Malek Andreával, Csobot Adéllal, Illényi Katicával, Berki Tamással, ők igazi sztár, húzónevek ebben a szakmában.”  - mondta el Babos Lajos, a zenakar vezetője. 

A zenekar négy tagja és menedzserük egy sajtótájékoztatón számoltak be a sikerekről. Manninger Beáta egy éve dolgozik a Happy Dixieland Banddel. Az értékelőn elhangzott, hogy a zenekar eljutott egy szintre, ahonnét nem tudott tovább lépni, ezért kérték fel menedzsernek Manninger Beátát. Munkájának köszönhetően különböző országos médiumokban is szerepelt az együttes és jelentősen megnőtt a fellépések száma.

„Tizenhétről közel negyvenre sikerült nem egészen egy esztendő alatt több mint megduplázni a zenekar fellépéseinek a számát, illetve országosan ismertek lettek és egy olyan feljebblépés is történt a zenekar életében, hogy beválasztották őket több fesztiválon a szervezők abba a krémbe, amit ma a dixie zene Magyarországon jelent.” - nyilatkozta televíziónknak a menedzser. 

A munka nem áll meg, a zenekar és menedzsere továbbra is együtt dolgozik.  A Happy Dixieland Band idén még fellép többek közt Hévízen, Vonyarcvashegyen, Tapolcán, Pápán, január elsején pedig egy nagyszabású újévi zenés, táncos koncertshow-al örvendeztetik meg a közönséget a keszthelyi közönséget a Balaton Színházban. Az együttes 2016 áprilisában együttműködési megállapodást írt alá Hévíz Városával. Ennek értelmében a téli időszakban egy albumot is készít a zenekar, melyen például Malek Andrea is közreműködik majd.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

 

 

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * ötvennégy
 
TOVÁBBI HÍREINK
Gyenesdiás - Értékek és élethosszig tartó tanulás 2018-03-21 17:06
Keszthely - Koporsó kellett a múzeumhoz 2018-03-21 15:55
Keszthely - Közel 200 fő munkához jutását segítheti a paktumiroda 2018-03-20 15:14
Keszthely - Múzeumi programok a hosszúhétvégén 2018-03-19 16:10
Keszthely - Széki játékfűzés a gyakorlatban 2018-03-19 16:05
Gyenesdiás - A közös Bibliaolvasás összekapcsolja az embereket 2018-03-19 16:01
Keszthely - Szél Bernadett Keszthelyen 2018-03-19 11:58
Keszthely - Fotókon Zala csodái 2018-03-16 15:06
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés