KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2016-03-05 09:56
Nőiség vagy nőiesség
Keszthely - Idén is megrendezi a Nők Hete rendezvénysorozatot a keszthelyi Balaton Színház. A március elseje és kilencedike között zajló programok között olyan előadások, kiállítások, bemutatók zajlanak, amik főként a gyengébbik nemet érdekelhetik, érinthetik. Szerdán Fülöp Csenge lélekgyógyászt hallgathatták meg az érdeklődők, különösen nagy érdeklődés mellett.

Nem meglepő, hogy az előadáson leginkább a hölgyek létszáma dominált. A választott téma sikerességére jellemző, hogy az eredetileg a kisebb Básti terembe tervezett rendezvényt a kezdés előtt - az érkezők nagy száma miatt - a nagyobb befogadóképességű Simándy terembe kellett költöztetni.

A színház vezetője, Csengei Ágota bevezetőjében tette fel ezt a kérdést, ami tulajdonképpen az előadás címe is. A Nők Hete rendezvénysorozat célja az, hogy segítsen a hölgyeknek eligazodni a mai világban.

Fülöp Csenge lélekgyógyász különösen népszerű előadó, így nem meglepő, hogy a vártnál többen érkeztek meghallgatni őt. Előadásában a női lélek legmélyebb titkaira világított rá.

Fülöp Csenge szerint a világ sorsában nagyon nagy a nők felelőssége. Azért ezt választotta az előadás címének, hogy “Nőiség vagy nőiesség”, mivel - véleménye szerint - a nő önmagában még nem nő: kell hozzá az anyaság, az elfogadás, befogadás, alázat és a hölgyekben megbúvó csábítás. Emellett abban hisz, hogy a nő és a férfi nem egyenjogú, hanem egyenrangú.

Ilyen és ehhez hasonló kérdéseken keresztül vezette a hallgatóság figyelmét a lélekgyógyász. Fülöp Csenge önbizalmat adott és ad a hölgyeknek, de egyben megjegyzi: a nőknek könnyű a dolguk a világban, mivel csupa érzés lények és körülveszi őket egyfajta intuíció. Ez egyben felelősség is, mivel a női kisugárzás teszi férfivá a másik nemet. 

Tüskés Balázs - Keszthelyi Televízió

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * egyszázkilencvenöt
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Tojásfával készülnek a húsvétra a Csány-Szendrey iskola diákjai 2018-03-23 16:56
Keszthely - A hálózatra kötött generáció 2018-03-23 16:51
Keszthely - Rekordszámú futó a Spuri Balatonon 2018-03-23 16:34
Keszthely - Nagykorú lett a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda 2018-03-23 14:42
Keszthely - Víz világnap - a megoldást maga a természet kínálja 2018-03-23 10:52
Keszthely - Keszthely építésze - Hofstedter Kristóf 2018-03-22 17:23
Keszthely - Új műkincs a kastélyban 2018-03-22 17:17
Gyenesdiás - Tejút az egészséghez 2018-03-22 10:39
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés