KEZDŐLAP HÍREK MAGUNKRÓL MŰSOR SZOLGÁLTATÁSAINK PARTNEREK KAPCSOLAT REGISZTRÁCIÓ
HÍREK
  Megosztás Ajánl Nyomtat
2014-06-18 15:58
Könyvtárosok találkozója
Címkék: könyvtár, találkozó, csapatépítő, Nagymező, találkozó
Gyenesdiás - Zala megye különféle intézményeinek könyvtárosai találkoztak Gyenesdiáson. A Magyar Könyvtárosok Egyesületének Zala Megyei Szervezete rendszeresen szervez összejöveteleket, melyen megismerkednek a házigazda intézmény működésével a könyvtárosok. A szakmai programok mellett egy színes csapatépítőn is mélyíthették kapcsolatukat egymással a résztvevők.

 A József Attila Klubkönyvtár széles körű feladatokat lát el Gyenesdiás kulturális és közéletében. Az intézmény vezetője, Hársfalvi György bemutatta a könyvtárat, az ott működő csoportokat és a könyvtár négy dolgozója által ellátott feladatokat.

A megye számos pontjáról érkezett könyvtárosok megismerkedtek a helyi könyvtár által kezelt közgyűjteménnyel, az avar kiállítással és az annak szomszédságában elhelyezkedő szakköri foglalkoztatóval.
A József Attila Klubkönyvtár szerkeszti a helyi újságot a Gyenesdiási Híradót és természetesen működteti a 13 ezer kötetes könyvtárat és a hozzá tartozó e-Magyarország pontot.
A zalai könyvtárosok rendszeresen ismerkednek meg kollégáik munkájával ilyen formában, melynek nagy haszna van számukra.

A megyei könyvtárosok találkozója egyben egy csapatépítő tréning is, melyet a keszthelyi Fejér György Városi Könyvtár szervezett meg a gyenesdiási Nagymezőn.
"A különféle szórakoztató és játékos feladat mellett fontos szakmai kérdések megbeszélését is célul tűztük ki" - mondta el Pappné Beke Judit, a Zala megyei Szervezet elnöke.

A könyvtárosok a csapaépítés jegyében négy fős gárdákba sorsolódtak, hogy különféle feladatokat hajtsanak végre az erdei tornapálya 16 állomásán.
A testmozgás és az egészség mellett ismeretterjesztő feladatokat kellett teljesíteni, melyek fókuszában Keszthely és térsége állt.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

Az Ön neve:*
Az Ön emailcíme:*
Az Ön üzenete:*
Kérem, ismételje meg ezt a kódot: * hatszáznegyvenkilenc
 
TOVÁBBI HÍREINK
Keszthely - Tojásfával készülnek a húsvétra a Csány-Szendrey iskola diákjai 2018-03-23 16:56
Keszthely - A hálózatra kötött generáció 2018-03-23 16:51
Keszthely - Rekordszámú futó a Spuri Balatonon 2018-03-23 16:34
Keszthely - Nagykorú lett a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda 2018-03-23 14:42
Keszthely - Víz világnap - a megoldást maga a természet kínálja 2018-03-23 10:52
Keszthely - Keszthely építésze - Hofstedter Kristóf 2018-03-22 17:23
Keszthely - Új műkincs a kastélyban 2018-03-22 17:17
Gyenesdiás - Tejút az egészséghez 2018-03-22 10:39
Részletes keresés - hírarchívum
Legolvasottabb
Név:
Email cím:
Felhasználó:
Jelszó:
Regisztráció
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Közérdekű adatok | Honlapkészítés